Prevenirea accidentelor

Agrinatura si IPJ Teleorman – Serviciul Rutier au distribuit veste reflectorizante catre biciclisti si carutasi, desfasurand o campanie de informare si instruire a acestor categorii de participanti la trafic pentru a evita accidentele rutiere în care acestia sunt implicaţi şi pentru a le creşte gradul de vizibilitate in trafic.

Poliţiştii rutieri din Teleorman si reprezentantii Agrinatura au desfasurat marti, 29 martie, o campanie de informare si instruire a biciclistilor si carutasilor participanti la trafic in vederea prevenirii accidentelor.  Campania a inclus si distribuirea de veste reflectorizante căruţaşilor şi bicicliştilor aflaţi în trafic pe drumurile din judeţ. Vestele au ajuns la cei care se aflau în trafic pe raza comunelor Nanov, Poroschia si Piatra. 

Acţiunea preventivă a avut ca scop avertizarea acestor participanti la trafic cu privire la pericolele  care ii pandesc daca nu respecta regulile de circulatie, tinand cont si de numarul mare de accidente care s-au petrecut pe drumurile din Judetul Teleorman. Vestele reflectorizante au fost asigurate de Agrinatura, fiind foarte utile, mai ales pe timpul noptii. Politistii recomandă bicicliștilor și pietonilor să poarte vestă reflectorizantă atunci când condițiile meteo sunt nefavorabile și pe timp de noapte, ceață, atunci când vizibilitatea este redusă.