Agrinatura – Creştem Împreună

Agrinatura este o companie de producţie agricolă şi un furnizor important de materie primă pentru o gamă largă de producători şi procesatori de alimente la nivel european.  Domeniul principal de activitate este reprezentat de cultivarea cerealelor – grâu, răpită, porumb, orz, soia.

Creştem împreună cu partenerii noştri de afaceri, stabilind obiective comune de calitate şi responsabilitate faţă de mediu, acţionând cu profesionalism  şi onestitate.

Clienţii noştri au încredere în noi deoarece ştim cum să realizăm producţii de calitate, folosind tehnologie de ultima generaţie, protejând mediul   şi fiind mereu preocupaţi să ne perfecţionăm în primul rând pe noi, parte umană care pune în mişcare totul.

 

Misiune:

Să creăm prosperitate alături de comunitate şi în armonie cu mediul, printr-o continuă întărire a percepţiei profesionalismului față de clienți, a stabilităţii şi siguranţei pentru proprietarii de pământ, a colaborării cu comunitatea şi a respectului faţă de mediu.

 

Viziune

Agrinatura –  lider naţional în domeniul agricol şi un etalon de profesionalism, încredere şi respect faţă de comunitate şi mediu.

 

Valori – Angajament:

 

Integritate

Integritatea este fundamentul pentru tot ceea ce facem, acţionând cu onestitate, transparenta, consecvență și curaj.

Bazându-ne pe aceste valori, ne-am angajat la:

 

Colaborare şi Comunicare

Dialog – Vom asculta cu atenție  diversele puncte de vedere și ne vom angaja într-un dialog atent,  pentru a răspunde mai bine nevoilor și preocupărilor clienţilor noştri şi ale comunităţii, pentru a colabora într-un mod cât mai eficient.

Transparenţa – Ne vom asigura că informațiile sunt disponibile, accesibile și ușor de înțeles pentru toate părţile implicate.

 

Excelență

Creăm constant modalităţi de a ne creşte performanţa. Nu ne mulţumim cu realizările de moment , ci ne bazăm pe ele în călătoria noastră pentru a fi cei mai buni  și pentru a stabili noi standarde în industria în care activăm.

 

Încredere

Încrederea este la baza oricărui parteneriat. Ne respectăm promisiunile, ne îndeplinim responsabilităţile, respectăm cadrul legal şi codul de etică profesională.

 

Stabilitate

Suntem consecvenţi şi investim în stabilirea unor parteneriate de lungă durată, în crearea unui mediu favorabil dezvoltării permanente a angajaţilor, proceselor şi cunoştinţelor la nivel de companie pentru a atinge cel mai înalt nivel de performanţă.

 

Respect pentru client, comunitate, mediu & angajaţi

Siguranța angajaților noștri, a comunităţii în care ne desfășurăm activitatea, a clienților, şi a mediului înconjurător va fi prioritatea noastră cea mai mare. Îi tratăm pe cei din jurul nostru aşa cum ne-am dori noi să fim trataţi.

 

Echipa

Politici

Cariere