alexd

Alexandru DRAGASON

Director General şi Preşedinte al Consiliului Director

Alexandru Dragason este Directorul General al Agrinatura din 2015 şi membru al echipei Agrinatura încă din 2013, în calitate de Director Mecanizare. Este licențiat în Competitive Business Intelligence, Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală.

florians

Florian STANCIU

Director Comercial şi membru al Consiliului Director

Florian Stanciu este membru al echipei Agrinatura încă din 2005, el asigurând organizarea şi coordonarea activităţii comerciale precum şi a activităţii silozului – Agrinatura SiloSud. Este absolvent al Universităţii Politehnice Bucureşti – Facultatea de Mecanică Agricolă şi al ASE Bucureşti – Expert în management general şi consultanţă.

adelinad

Adelina CĂLIN

Director Financiar şi membru al Consiliului Director

Adelina Călin s-a alăturat echipei noastre în 2010, fiind Director Financiar din 2013. Este absolventa a facultăţii de Finante-Banci şi responsabilă de managementul financiar al companiei – managementul riscului, controlul financiar şi evaluarea investiţiilor.

andreib

Andrei BRINCEANU

Director Producţie şi membru al Consiliului Director

Andrei Brînceanu face parte din echipa Agrinatura din 2007. Este absolvent al Facultăţii de Agricultură din Bucureşti şi are o experienţă vastă în cultivarea sistematică a pământului și producția agricolă.

ana

Ana‑Maria
COJOACĂ

Manager Cost Control

Este  prezenta în cadrul Agrinatura din 2011 şi efectuează operaţii de analiză şi previziune în cadrul Departamentului de Producţie. A absolvit Universitatea Valahia din Târgovişte, Facultatea de Ştiinţe Economice, Specializare ECTS/ Administrarea Afacerilor şi Master în Managementul Informaţiilor. În prezent studiază Ingineria Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală – USAMV Bucureşti.

florin

Florin BOHARU

Manager Producţie

A intrat în echipa  Agrinatura în 2013 şi ocupa în prezent funcţia de Manager în cadrul Departamentului de Producţie, fiind responsabil de culturile din zona Teleorman şi Giurgiu. Este absolvent al USAMV –  Bucureşti, Facultatea de Agricultură.

cristir

Cristian RĂDULESCU

Director Mecanizare

Este parte a echipei Agrinatura din 2012, unde a ocupat iniţial funcţia de inginer mecanic, fiind promovat ulterior în funcţia de Manager Mecanizare şi apoi Director Mecanizare. Este absolvent al Facultăţii de Mecanică și Tehnologie şi al unui Master în Trafic Rutier şi este responsabil de coordonarea activităţilor de mecanizare din Agrinatura.